top of page

ЗА БАДЖАКА НА ЕДИН ПРЕМИЕР


Една прелюбопитна фотография развълнува тези дни целокупното население. Родният премиер, по къси шорти, награбен от екзалтирани мъжки люде, които го подхвърлят във въздуха. Пет, че даже и шест потни длани с разперени пръсти са сграбчили баджаците на гусин Борисов в горната им вътрешна част, досами чатала. За големината на гениталиите Му така и не се разбира. В тази част фотографията е тъмна и не си личат релефи.

После се разбра, че личният отбор на Бойко Борисов, именуван от журналистите “Бистришките тигри”, този дето миналата година изненадващо влезе във футболната Висша лига да дразни гражданите, този дето за една година избута едва две победи, но пак остана в елита, та същият този отбор, е станал републикански шампион за ветерани. Няма Левски, няма Лудогорец, няма ЦСКА. Само “Витоша” (Бистрица).

Нещо повече, нашият премиер, дето е почти набор на Мадона и много по-голям на години от Гошо Вратарчето, даже е станал голмайстор на шампионата и във финала е нанизал хеттрик. Ей сега вече се разбира защо го хвърлят онези люде във въздуха.

Тука няма да правим анализ как ги е вкарал тези голове нашия премиер, кой паднал за дузпа, кой от противниковите защитници е залягал от мерника на премиера, мятайки се като същински Индиана Джоунс по-надалеч, как вратарят легнал в предварително подготвен окоп на голлинията точно пет секунди преди Борисов да бие дузпата...Не, в историята остават цифрите и резултатите, а те са повече от впечатляващи за премиера.

По-интерeсното обаче е какво предстои. След такъв впечатляващ сезон, идва горещото трансферно лято. Вероятно футболният пазар ще иска да прилапа забележителния талант на Бойко. За момента най-реален е като че ли трансфер в “Меркелбайерн (Германия), предвид близостта на премиерите на двете страни и обстоятелството, че двамата имат навика да се крият в кухнята при официалните вечери, за да гледат заедно мач.

Появи се слух за интерес и от “ПСЖ Макрон”, но тамошният президент не пожела да развърже кесията за нашия талант. Казал директно на Бойко, че не бил слушкал. Ние обаче не разбрахме защо пренебрегва голмайсторските му качества.

Съвсем изненадващо, наскоро Борисов беше привикан при Папата. Двамата нещо си говорили, а Папата му записал името в някакво трансферно листче. Вероятно го е предал на Ювентус, но ние няма как да знаем това.

За Албиона няма шанс. Те излизат от Шампионската лига на ЕС. А пък в близкоизточния гранд "Ердоганбахче" квотата за "до трима необрязани" била запълнена.

Току-що обаче Борисов изненадващо замина на спешни проби в “Спартакпут” (Русия). Не е много ясно, ако го одобрят, дали ще е титуляр, резерва или домакин, дето ще държи топките. Предстои да разберем до края на трансферното лято. А то приключва на 30 юни. След това идват австрийците. Тия, да знаете, не обичат футбол, а класическата музика и Южен Тирол.

При всички положения, ако нищо не стане, поне ще сме с една новина напред със сигурност - Премиерът не се епилира. В смисъл, за тези, дето ги интересува...

  • Facebook Social Icon
bottom of page