top of page

Бързаш...няма време


Твоят ден започва сутрин в 7 точно с чаша горещо кафе....С алюзиите към естрадното парче на Васил Найденов обаче дотук. Ти си важен, смел, да не кажа дори велик, от теб зависи светът и животът ти е като част от телевизионното състезание "Минута е много". Ти си преуспяващ, изпълнен с мисия, готов да мачка всеки за когото мунита е малко. С две думи - ЗАЕТ СИ! Ама много ЗАЕТ!


Към антуража ти ще добавим: 1) незадоволена жена, която трябва да задоволиш, за да спре с мрънкането; 2) врещящо хлапе, което врънка за порединия нов playstation, iphone, ipad и i-сектир-на-всичкото.....; 3) ипотеката за онази къща край Банка, за която знаеше, че не можеш да си позволиш, но врънкащата от т. 1) трябваше да млъкне по някакъв начин и къщата бе този начин; 4) Бентлито на лизинга, за който любезен служител от банката ти напомня с честотата на сутрешен натраплив будилник; 5) малък кредит за около 50 000 евро, с който все пак трябваше да почерпиш за придобиването на имуществото от точка 1) до точка 4).


С две думи - имаш си грижи на главата и не ти се занимава с губене на времето. Все пак ВСЯКА МИНУТА Е МНОГО. Поне в твоето телевизионно предаване.


Затова - бързаш, няма време. А големите въпроси - защо сме тук, какво осмисляме, накъде отиваме.....ИСКАТ ВРЕМЕ. Е, ТИ НЯМАШ ВРЕМЕ. Нямаш и отговори.

....защото бързаш, нямаш време....и така всеки ден!!!







  • Facebook Social Icon
bottom of page